Interactive Park

This proposal seeks to give life to Moorabbin Junction through the landscape which interacts with those who visit. The main goal is to instill life into the site in the future. In this design, the net structure is built among the floating road, the basement and the ground provide an interesting experience if you move through the space built by the net structure. The garden between the ground floor and the underground floor connect the underground car parking and the site. What’s more, the space provides a better environment to help the plants to survive. The visitor can have a great view when they get on the top of the base structure. The structure can be used for climbing, bungee jumping and provide space for people to have a rest and enjoy their time in the site.

By Qizhen Zhu, student